Vår idé bygger 

på att vara mer 

än en resurs 


  Vi levererar personal som avlastar

 underlättar motiverar

 och stöttar upp er verksamhet

Varför är AdatoCare ett självklart alternativ?

Yrkesverksamma

Alla i bolagets ledning är yrkesverksamma sjuksköterskor vilket medför att vi är nära våra anställda på daglig basis och förstår de behov och frågeställningar som uppkommer.

Ökad kundförståelse

Detta ger oss även en bättre kundförståelse så att vi kan vara flexibla och direkta för att lösa våra kunders önskemål.

Proaktiv ledning

Vi försöker alltid utvecklas för att bli bättre på att lösa morgondagens vårdbehov. För oss är det viktigt att tillfredsställa både nuvarande och kommande behov.


Vi är följande

Trygga

Vi har tidigare erfarenhet av att arbeta inom liknande verksamheter med de rutiner och journalsystem som ni tillhandahåller.

Direkta

Vi finns nära till hands oavsett om din verksamhet är i akut behov av personal eller om ni söker personal i förebyggande syfte.

Flexibla

Vi kan utföra sjukskötersketjänster inom flera olika verksamheter om ert behov av personal är större på annan arbetsplats.

Vi levererar

Ledande Vårdpersonal


Behöver du en chef eller en ledare till din verksamhet inom vård och omsorg? Vi har flera konsulter med mångårig ledarvana från regionala och kommunala verksamheter.
Vår målsättning är att kunna erbjuda tjänster på alla nivåer i våra kunders verksamheter.

Vårdpersonal & Inriktningar


AdatoCare har trygg och erfaren personal bestående av främst sjuksköterskor men vi levererar även arbets- och fysioterapeuter samt undersköterskor. Vår personal har bred kompetens och vi kan leverera inom alla inriktningar. Alltifrån kommunal hemsjukvård till regional akutsjukvård.

S-HLR/HLR KURSER & Kohortvård


Vi kan hjälpa er verksamhet att uppdatera sina HLR-kunskaper. All vår personal utbildas årligen av våra egna HLR-instruktörer. AdatoCare har utfört flera uppdrag där kommuner eftersökt strikt kohortvård på grund av svår problematik med smitta. Vi utför även Covid-19 provtagning samt vaccinering.

Sänd oss ett mail med dina kontaktuppgifter och er verksamhets behov
så återkopplar vi till dig inom kort.


Jag är vårdgivare och söker personal